Metoden som beskytter dine digitale kontoer

Metoden som beskytter dine digitale kontoer

Har du hørt om tofaktorautentisering? Det er en sikkerhetsfunksjon som hjelper med å beskytte kontoene dine fra hackere og svindlere. I denne artikkelen forklarer vi hvordan det fungerer og hvorfor det er nødvendig.

Effektiv beskyttelse

I dagens digitale verden er det viktig å beskytte våre personlige og sensitive data på nett. Hackere og svindlere blir stadig mer sofistikerte i sine forsøk på å stjele informasjon og få tilgang til kontoene våre. Dette gjør det enda viktigere å ta tiltak for å beskytte oss online. En av de mest effektive metodene for å styrke sikkerheten på kontoene dine er å aktivere tofaktorautentisering.

Vær et skritt foran svindlerne. Med SkimSafe er du alltid beskyttet. Spar opp til 50% på ditt beskyttelse i dag!

Slik fungerer tofaktorautentisering

Tofaktorautentisering fungerer som en ekstra beskyttelsesbarriere ved innlogging. Når du logger inn på kontoen din med brukernavn og passord, kreves en ytterligere bekreftelse i form av en kode som sendes til telefonen din, eller en annen enhet du eier. Engangskoden hjelper med å sikre at det faktisk er deg som logger inn på kontoen din.

Kjært barn har mange navn! Tofaktorautentisering kan også kalles tofaktorbekreftelse, totrinnsautentisering og totrinnsbekreftelse.

Slik aktiverer du det

For å aktivere tofaktorautentisering må du gå til sikkerhetsinnstillingene for den aktuelle kontoen. Der kan du slå på tofaktorautentisering og velge hvilken type bekreftelse du vil bruke, f.eks. kode via SMS eller via en autentiseringsapp. Det er flere kjente gratisapplikasjoner tilgjengelige, blant annet fra Google og Microsoft.

Øker sikkerheten betydelig

Selv om tofaktorautentisering ikke gir hundre prosent beskyttelse, er det en svært effektiv metode for å øke sikkerheten på kontoene dine. Det gjør det mye vanskeligere for hackere og svindlere å få tilgang til kontoene dine og stjele informasjonen din. Ikke alle digitale kontoer tilbyr tofaktorautentisering, men det blir stadig mer vanlig, og det er tilgjengelig på alle store e-posttjenester, Facebook og Instagram.

Surf trygt

Så hvis du ennå ikke har aktivert tofaktorautentisering på de digitale kontoene dine, bør du gjøre det så snart som mulig. Det er en enkel og effektiv metode for å beskytte deg selv online, og det tar bare noen minutter å sette opp. Ved å ta skritt for å beskytte kontoene dine, kan du føle deg trygg og sikker når du surfer på nettet.

Hold deg ett skritt foran svindlerne. Med SkimSafe er beskyttelsen alltid på plass. Få opptil 50% avslag på ditt beskyttelse nå!

Vil du vite mer?
Se våre blogginnlegg nedenfor for mer informasjon om sikkerhet

Kraftig økning av bedragerianmeldelser

Kraftig økning av bedragerianmeldelser

Kraftig økning av bedragerianmeldelser Ferske tall fra 2023 viser at bedragerianmeldelsene økte med 12 prosent sammenlignet med året før. Ifølge…
Hva er dropshipping?

Hva er dropshipping?

Hva er dropshipping? Har du hørt om såkalt dropshipping? Det er en forretningsmodell som brukes av mange netthandelsider, for eksempel…
8 vanlige bedrageriformer

8 vanlige bedrageriformer

8 vanlige bedrageriformer I dette innlegget går vi gjennom 8 vanlige bedrageriformer og hva de innebærer. 1. Vishing-bedragerier Gjerningspersonen utgir…

Synes du denne informasjonen er verdifull? Del med venner og familie på sosiale medier slik at de også kan beskytte seg mot svindel.