Ny advarsel om falske kjøpsbekreftelser

Advarsel om falske kjøpsbekreftelser

Vær oppmerksom på falske kjøpsbekreftelser under Black Week og julehandelen. Vi vil på nytt advare mot svindelen som sendes på SMS eller e-post.

"Takk for din bestilling"

Svindelen ser ut til å komme fra et velkjent selskap og inneholder en bekreftelse på bestilling av varer eller tjenester. Ved spørsmål oppfordres man til å kontakte selskapet på det oppgitte telefonnummeret.

Ikke gjør det! Kontaktinformasjonen som er gitt er falsk og fører til svindlere. Gå alltid til selskapets offisielle nettside for å hente kontaktinformasjon.

Vær et skritt foran svindlerne. Med SkimSafe er du alltid beskyttet. Spar opp til 50% på ditt beskyttelse i dag!

Andre varianter

Andre varianter av svindelen kan inneholde falske lenker som leder til skadelig programvare, eller sider hvor man blir bedt om å oppgi kortinformasjon og annen personlig informasjon.

Få hjelp av oss!

Du som er medlem av SkimSafe Online kan alltid kontakte oss for å sjekke en meldings autentisitet. Svindelsjekk er helt kostnadsfritt inkludert i beskyttelsen og kan brukes så ofte du ønsker.

Vil du vite mer?
Se våre blogginnlegg nedenfor for mer informasjon om sikkerhet

Virusvarsler – slik kjenner du igjen en svindel

Virusvarsler – slik kjenner du igjen en svindel

Virusvarsler – slik kjenner du igjen en svindel Vi får mange spørsmål om plutselige varsler som advarer mot virus og…
Slik unngår du å få Facebook-kontoet ditt hacket

Slik unngår du å få Facebook-kontoet ditt hacket

Slik unngår du å få Facebook-kontoet ditt hacket I dagens digitale tidsalder er våre sosiale mediekontoer som Facebook en viktig…
Svensk politi advarer Norge mot svenske svindlere

Svensk politi advarer Norge mot svenske svindlere

Politi advarer Norge mot svenske svindlere ”Et smörgåsbord for svindlere” – slik beskriver svensk politi den norske ”markedet” for svindel.…

Synes du denne informasjonen er verdifull? Del med venner og familie på sosiale medier slik at de også kan beskytte seg mot svindel.