Ny advarsel om falske kjøpsbekreftelser

Advarsel om falske kjøpsbekreftelser

Vær oppmerksom på falske kjøpsbekreftelser under Black Week og julehandelen. Vi vil på nytt advare mot svindelen som sendes på SMS eller e-post.

"Takk for din bestilling"

Svindelen ser ut til å komme fra et velkjent selskap og inneholder en bekreftelse på bestilling av varer eller tjenester. Ved spørsmål oppfordres man til å kontakte selskapet på det oppgitte telefonnummeret.

Ikke gjør det! Kontaktinformasjonen som er gitt er falsk og fører til svindlere. Gå alltid til selskapets offisielle nettside for å hente kontaktinformasjon.

Vær et skritt foran svindlerne. Med SkimSafe er du alltid beskyttet. Spar opp til 50% på ditt beskyttelse i dag!

Andre varianter

Andre varianter av svindelen kan inneholde falske lenker som leder til skadelig programvare, eller sider hvor man blir bedt om å oppgi kortinformasjon og annen personlig informasjon.

Få hjelp av oss!

Du som er medlem av SkimSafe Online kan alltid kontakte oss for å sjekke en meldings autentisitet. Svindelsjekk er helt kostnadsfritt inkludert i beskyttelsen og kan brukes så ofte du ønsker.

Vil du vite mer?
Se våre blogginnlegg nedenfor for mer informasjon om sikkerhet

Hvorfor øker datainnbruddene?

Hvorfor øker datainnbruddene?

Hvorfor øker datainnbruddene? I en stadig mer digitalisert verden, der informasjon er nøkkelen til suksess og makt, har datainnbrudd blitt…
Advarsel om falske kjøpsbekreftelser

Advarsel om falske kjøpsbekreftelser

Advarsel om falske kjøpsbekreftelser Vær oppmerksom på falske kjøpsbekreftelser under Black Week og julehandelen. Vi vil på nytt advare mot…
E-bløffernes høytid

E-bløffernes høytid

E-bløffernes høytid November og desember genererer nye shoppingrekorder hvert år, og 2023 blir nok ikke noe unntak. Men sammen med…

Synes du denne informasjonen er verdifull? Del med venner og familie på sosiale medier slik at de også kan beskytte seg mot svindel.