Vilkar

SkimSafe AB respekterer ditt privatliv og din rett til å bestemme om du vil dele dine personlige opplysninger eller ikke. Vi er alltid åpne om hvilken informasjon om deg vi lagrer og hvorfor vi gjør det. Informasjonen vi lagrer oppbevares på en sikker måte.

Vår personvernpolicy gjelder når du interagerer med oss, f.eks. når du bruker nettstedet vårt eller kontakter vår kundestøtte. Når du bruker nettstedet vårt, lagrer vi følgende informasjon:

  • IP-adresse og nettaktivitet, f.eks. hvilke deler av nettstedet vårt du besøker og hva du kjøper. Informasjonen brukes for å forbedre kjøpsopplevelsen på nettstedet vårt og til markedsføringsformål. Din nettaktivitet lagres ved hjelp av informasjonskapsler (cookies) på enheten din. Slike informasjonskapsler følger deg for å kunne tilpasse kjøpsopplevelsen og markedsføringen.
  • Dine kontaktopplysninger. Informasjonen brukes for å kunne levere bestillingen din, levere tjenesten du har bestilt, oppfylle vårt løfte om å informere deg når levetiden til produktet ditt nærmer seg slutten, for markedsanalyse og til markedsføringsformål.

Personopplysninger vi samler inn

Vi henter først og fremst opplysninger direkte fra deg, og de personopplysningene vi samler inn er navn, adresse, telefon og e-postadresse. Hvis du har kjøpt en tjeneste som krever at vi lagrer personnummeret ditt, lagres også det. Vi kan komme til å komplettere og oppdatere opplysningene dine fra andre offentlige registre hvis det er nødvendig for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg.

Behandlingen skjer i samsvar med gjeldende lovgivning og betyr at personopplysninger ikke oppbevares lenger enn det som er nødvendig med tanke på formålene med behandlingen. Firmaet vil lagre personopplysningene dine så lenge du er kunde hos oss.

Informasjon som kan utleveres

Vi kan dele informasjon med andre selskaper som behandler data på vegne av oss for at vi skal kunne utføre våre tjenester, f.eks. analyse, distribusjon eller andre tjenester for å opprettholde og anvende våre brukervilkår og leveringsvilkår. Ved all håndtering av personopplysninger opprettholdes imidlertid alltid høy sikkerhet og konfidensialitet.

Selskapet samarbeider bare med partnere som behandler personopplysninger innenfor EU/EØS, eller med selskaper som opprettholder samme beskyttelsesnivå som innenfor EU/EØS, for eksempel ved å ha tiltrådt den såkalte Privacy Shield-avtalen mellom EU og USA.

 

Tilbaketrekking av samtykke

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til at vi lagrer opplysningene dine ved å kontakte oss på info@skimsafe.no.

Du kan en gang i året gratis få informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert, ved å skriftlig be om en såkalt registerutskrift fra SkimSafe AB.

Klikk her for å lese de fulle brukervilkårene.

Vi forstår viktigheten av ditt personvern og gir deg full kontroll over dine data. Klikk her for å gå til vår dataslettingsside, hvor du enkelt kan be om å få all din lagrede informasjon fjernet. 

 

 

Vanliga frågor och svar

Generella frågor

Det kostar från 99kr per månad och vi har inga dolda avgifter

Identitetsskydd

Det kostar från 99kr per månad och vi har inga dolda avgifter