5 raske tips for bedre digital sikkerhet

5 raske tips for bedre digital sikkerhet

I dagens digitale samfunn er det viktig å beskytte seg på en bevisst måte. Her er fem ting du kan gjøre for å øke din digitale sikkerhet.

Bruk sterke passord

Å bruke et sterkt passord er en grunnleggende tiltak for å styrke din digitale sikkerhet. Et sterkt passord bør være minst 12 tegn langt og inneholde en kombinasjon av bokstaver, tall og spesialtegn. Unngå å bruke det samme passordet for flere kontoer og endre passord regelmessig.

Vær et skritt foran svindlerne. Med SkimSafe er du alltid beskyttet. Spar opp til 50% på ditt beskyttelse i dag!

Aktiver tofaktorautentisering

Tofaktorautentisering (2FA) betyr at du må oppgi to forskjellige ting for å logge inn på kontoen din, vanligvis passordet ditt og en engangskode som sendes til telefonen eller e-posten din. Aktiver 2FA på kontoene dine for å gjøre det vanskeligere for uvedkommende å få tilgang.

Bruk antivirusprogram

Et antivirusprogram kan beskytte datamaskinen din mot skadelig programvare og andre trusler. Pass på å ha et oppdatert antivirusprogram installert på datamaskinen din og utfør regelmessige skanninger.

Vær forsiktig med e-post og lenker

E-post og lenker kan være en måte for svindlere og cyberkriminelle å få tilgang til datamaskinen din og personlig informasjon. Vær forsiktig med e-post og meldinger fra ukjente avsendere og klikk ikke på lenker fra ukjente kilder. Dobbelsjekk alltid nettadressen før du gir noen personlig informasjon.

Hold deg ett skritt foran svindlerne. Med SkimSafe er beskyttelsen alltid på plass. Få opptil 50% avslag på ditt beskyttelse nå!

Oppdater programvare og operativsystem

Å ha oppdatert programvare og operativsystem er viktig for å sikre at eventuelle sikkerhetshull er tettet. Pass på å holde operativsystemet og programvaren din oppdatert med de siste sikkerhetsoppdateringene.

Ved å følge disse fem enkle trinnene kan du forbedre din digitale sikkerhet. Husk at som medlem kan du alltid kontakte oss med spørsmål og bekymringer!

Vil du vite mer?
Se våre blogginnlegg nedenfor for mer informasjon om sikkerhet

Svensk politi advarer Norge mot svenske svindlere

Svensk politi advarer Norge mot svenske svindlere

Politi advarer Norge mot svenske svindlere ”Et smörgåsbord for svindlere” – slik beskriver svensk politi den norske ”markedet” for svindel.…
3 typer av telefonbedrageri

3 typer av telefonbedrageri

3 typer av telefonbedrageri Statistikken for telefonbedragerier, også kalt vishing, har skutt i været de siste årene, og denne formen…
Unngå svindel i påsken

Unngå svindel i påsken

Unngå svindel i påsken Med påsken rett rundt hjørnet er det viktig å være ekstra oppmerksom på nettet. Svindel har…

Synes du denne informasjonen er verdifull? Del med venner og familie på sosiale medier slik at de også kan beskytte seg mot svindel.