Svindelsjekken

Svindelsjekken

I en tid der alt mer håndteres online via nettet, øker også risikoen for digitale svindelforsøk. Det er her vår tjeneste Svindelsjekken trer inn i bildet – din sikkerhet i en digital verden. Med Svindelsjekken tilbyr vi våre medlemmer en unik mulighet til å raskt få klarhet i om en SMS, samtale, e-post eller noe annet utgjør et forsøk på svindel, med hjelp fra våre erfarne svindel-eksperter.

En hjelpende hånd

Statistikk viser at digitale svindelforsøk øker for hvert år, noe som understreker behovet for proaktivitet og beskyttelse. Vi forstår bekymringene som feilinformasjon og potensielle trusler kan medføre i hverdagen din. Derfor står vi klare til å tilby en hjelpende hånd – alt for at du skal kunne navigere trygt i den digitale miljøet.

Få svar raskt

Vår tjeneste er designet for å være lett tilgjengelig og enkel å bruke, hvor du som medlem raskt kan få svarene du søker. Uansett om det dreier seg om et uventet anrop fra et ukjent nummer, en SMS som virker litt merkelig, eller en e-post som vekker mistanke, er vårt team av eksperter bare en melding unna.

En tryggere digital tilværelse

Vårt mål er å informere uten å skremme. Vi tar hver forespørsel på største alvor, med en dyp forståelse av svindellandskapet og hvordan det stadig endres. Vår ambisjon er ikke bare å løse dine umiddelbare bekymringer, men også å utdanne og informere, slik at du blir bedre rustet til selv å identifisere potensielle svindelforsøk i fremtiden. Ved å gi deg verktøyene og kunnskapen til å identifisere mistenkelige aktiviteter, bidrar vi til en tryggere digital tilværelse for alle.

Helt gratis for medlemmer

Det beste av alt? Vi tilbyr denne tjenesten helt gratis for alle våre medlemmer. Det er vår investering i din sikkerhet og vår måte å vise at vi virkelig bryr oss om ditt velvære. Med Svindelsjekken ved din side kan du føle deg tryggere i den digitale verdenen, sikker på at du har et erfarent team som støtter deg ved hvert steg. Velkommen til å bruke Bedrägerikollen – ditt skjold mot svindel i den digitale æraen.

Vil du vite mer?
Se våre blogginnlegg nedenfor for mer informasjon om sikkerhet

Største nettverkskrasjet i historien?

Største nettverkskrasjet i historien?

Største nettverkskrasjet i historien? En feilaktig oppdatering fra cybersikkerhetsselskapet Crowdstrike førte til en global IT-kollaps på fredag. Vi går gjennom…
Sommer, sol... og svindel

Sommer, sol... og svindel

Sommer, sol… og svindel Ingenting nytt under sommersolen, men like viktig å huske på! Sommeren er en populær periode for…
Bli ikke lurt med BankID

Bli ikke lurt med BankID

Bli ikke lurt med BankID Selv om vi alle vet at man skal være forsiktig med sitt BankID, fortsetter svindlere…

Synes du denne informasjonen er verdifull? Del med venner og familie på sosiale medier slik at de også kan beskytte seg mot svindel.

Hold deg ett skritt foran svindlerne. Med SkimSafe er beskyttelsen alltid på plass. Få opptil 50% avslag på ditt beskyttelse nå!