Våre mest leste innlegg

Våre mest leste innlegg

For å redusere antall svindler, må det angripes fra flere kanter; å spre kunnskap er en viktig måte. Vi har tatt oss friheten til å samle noen av de mest populære innleggene fra det siste året. For dere vet vel at repetisjon er kunnskapens mor!

1. Slik gjennomskuer du svindelen

Kjenner du igjen en svindel når du ser den? Vi lister opp noen av de vanligste og viktigste komponentene for svindler slik at du raskt kan gjennomskue dem.

Les mer

Vær et skritt foran svindlerne. Med SkimSafe er du alltid beskyttet. Spar opp til 50% på ditt beskyttelse i dag!

2. Slik hackes passordet ditt

Hvordan går hackere frem når de knekker passord, og hva kan du gjøre for å beskytte deg?

Les mer

3. Svindelartikler i sosiale medier

Med hjelp av falske nyhetsartikler og kjente personers navn, lurer bedragere individer til å investere i bitcoin og andre svindelinvesteringer.

Les mer

4. Kaprede kontoer på sosiale medier

Til tross for advarsler, er det mange som blir rammet av kapringer på sosiale medier. Send artikkelen til venner og familie for å spre kunnskap om fremgangsmåtene!

Les mer

5. Fem raske tips for bedre digital sikkerhet

Hvem liker ikke raske og enkle tips? Øk din digitale sikkerhet med disse sikkerhetsrådene!

Les mer

6. Hvorfor øker datainnbruddene?

I denne artikkelen ser vi nærmere på hvorfor datainnbrudd har blitt en stadig større trussel mot bedrifter og organisasjoner.

Les mer

7. E-svindlernes høytid

Under Black Week og julehandelen øker svindelforsøkene kraftig. I dette innlegget ser vi nærmere på fremgangsmåtene og viktige advarselstegn.

Les mer

Hold deg ett skritt foran svindlerne. Med SkimSafe er beskyttelsen alltid på plass. Få opptil 50% avslag på ditt beskyttelse nå!

Vil du vite mer?
Se våre blogginnlegg nedenfor for mer informasjon om sikkerhet

Kraftig økning av bedragerianmeldelser

Kraftig økning av bedragerianmeldelser

Kraftig økning av bedragerianmeldelser Ferske tall fra 2023 viser at bedragerianmeldelsene økte med 12 prosent sammenlignet med året før. Ifølge…
Hva er dropshipping?

Hva er dropshipping?

Hva er dropshipping? Har du hørt om såkalt dropshipping? Det er en forretningsmodell som brukes av mange netthandelsider, for eksempel…
8 vanlige bedrageriformer

8 vanlige bedrageriformer

8 vanlige bedrageriformer I dette innlegget går vi gjennom 8 vanlige bedrageriformer og hva de innebærer. 1. Vishing-bedragerier Gjerningspersonen utgir…

Synes du denne informasjonen er verdifull? Del med venner og familie på sosiale medier slik at de også kan beskytte seg mot svindel.